top of page

Entenem la cultura i les activitats de lleure com a eines integradores. La cultura i les activitats de lleure impliquen l’existència d’uns valors acceptats pels membres que hi participen de manera activa i voluntària.

 

Cerquem sortides/activitats per apropar persones nouvingudes de procedències diverses a la cultura de casa nostra.

 

Sovint l’idioma és un impediment per trobar actes culturals dels quals puguin gaudir les persones acabades d’arribar o les que no utilitzen el català o el castellà en el seu dia a dia, però constatem que la música és un idioma universal. Per aquest motiu ens centrem en activitats de conversa, sortides per conèixer l’entorn i entreteniments musicals.

 

La cultura, en definitiva, apropa les persones, obre la ment i ens permet endinsar-nos en el món i el lloc que ens envolta.

Montserrat.jpg

Excursió a Montserrat (Abril 2021)

Un total de 25 persones vam anar a Montserrat. Vam viure l'experiència de pujar i baixar amb l'aeri, caminar per la muntanya fins al mirador de Sant Miquel i escoltar una coral a la Basílica. Després de dinar al camí dels Degotalls vam tornar cap a Igualada amb el bon record de l'experiència compartida.

Berenar de final de curs (Juliol 2021)

El juliol vam acabar el curs contents de poder retrobar-nos després d'un curs difícil per la pandèmia. Ens vam reunir als jardins del Fortí de Sant Magí (Igualada) per cantar i fer ritmes animats pel Pep Massana. Vam acabar amb un berenar i desitjant-nos un bon estiu per tornar al setembre amb les piles carregades.

Berenar2.jpg
Berenar1.jpg
bottom of page